milispirin ubat cair darah

Ada tak kawan2 dapat pil cair darah.. Usia kandungan saya 12minggu.. N doctor ada BG ubat cair darah.. Sehari sekali 1 pil dipotong dua..

25 Balas

Bfore ni ada ambik milispirin ni jugak masa pregnant.. tapi makan sekejap je dalam sebulan sengah macam tu after tu stop dah.. darah dah okay kot

Kalau ambik milispirin ni ada side effect tak? ke okay je takde apa apa? Macam buang buang air or kurang selera makan

Samala..Kita ada ambik juga milispirin ni.. Makan 1/4..tapi sekarang dah x ambik dah sebab kandungan dah masuk 36 mggu..

saya dah 2 minggu makan.. kandungan 18w. mmg dapat utk 2 minggu.. esok checkup, tak taula doktor decide mcm mn pulak..

Apa beza milispirin dengan aspirin ya? Ke dua-dua ni bendaa yang sama and fungsi dia pun sma untuk cairkan darah?

sis da mkn ke ubat cair darah tu?..saya baru dpt hari ni..ada kesan sampingan pape tak?..;)

5y ago

Sy makan.. Doc bg untuk sebulan je.. Lepas tu x bg dah.. So far Sy makan OK..

Kenapa kena ambik ubat milispirin ni? Maksudnya apa sebab kena ambik milispirin ni?

I had prescription of milispirin. 1/4 once a day. It definitely helps me with my pregnancy

5y ago

Sama doc bagi milispirin jugak.. Sehari sekali setengah biji

Milispirin dengan aspirin benda yang sama ke? nama dah nak sama dah keliru dah

Saya pon mkn juga sebelah je..tiap2 pg..bb drh saya pkt..