Super Husband

Ada tak kat sni husband dia sgt rajin buat kerja rumah? Kdg2 kesian kat husband penat2 balik dr keja siap masak dan basuh kain sb sy dah set jadual sy akan buat semua tu hujung minggu. Maybe org akan ckp puji husband lebih2 tapi tu la sejak zaman berkawan lg mmg nampak sifat husband rajin kat dapur. Check up kat klinik pun husband sanggup bangun tido seawal 5.30pagi sebab nak teman sebelum masuk keja ?? Harap sikap husband kekal mcm tu. Tak kaya tapi cukup semuanya ??

29 Balas

Bestnya . Kita ni semua benda buat sendiri . Husband tlg nengok je dari jauh 🤣

Alhamdulillah, tahniah sis. Tak semua orang dekat sini dapat rezeki husband yg sangat suka membantu.

Bestnye sis.. well tuh kan bhgian masing2.. dpt suami rajin rezeki gk.. hehe 🤗🤗

What a wonderful husband! You are so blessed =) Harap2 kekal begitu selamanya...

alhamdulillah sis.. husband sy pon sgt2 rjin... senang nak mntak tlg... 😊

Alhamdulillah.. Bgusnya suami sis.. Hargai n jaga baik2 sis.. ☺️

Syukur, sis do keep praying for your husband. Semoga berkekalan.

wow, alhamdulillah yea sis. this is what a true husband is. 💖

yup.. mmang kdg2 rsa kesian. syukur sgt dpt husb mcm tu..

Ada je. Suami mithali. Alhamdulillah