husband kuat melepak

Siapa kat sini husband suka melepak kat luar bersama kawan2 tapi selalu balik on time untuk masak dan basuh pinggan ? kdg2 sy kesian kat husband tapi sy anggap itu denda sebab kuat melepak ?? #pregnant1stbaby #38week

2 Balas

U dh nk bersalin anytime dh tu.. Dh boleh brainwash suami la sikit2.. Ramai ye ibu2 ada kes tergelincir or mengalami musibah mse akhir2 bersalin yg boleh korbankan 2 nyawa..just cakap kt dia cmtu.. Rata2 suami tak berani tinggalkan isteri masa dh sarat..unless lepak dpn pagar rumah..hehehe.. Dont feel offended.. I just share what we need to careful je.. Okey..

5y ago

Lepak kat luar rumah ja sis. Buka pintu je nampak duduk2 main snooker 🤣🤣🤣🤣🤣

good balance 😂 he knows his responsibilities.