hi mom nak tnya

ada tak yg macam sya tiap kali checkup di kk . nadi selalu je sngkut 114 , smua dah check darah , jantung dan sbgainya . ttp juga sma . aduii . takut juga kena masuk wad klau asyik nadi tinggi . ada kah utk atasi nadi laju ? dah relex2 pun sama juga . tp kat rmh kiraan 93-96 hmm . #firstmom

1 Balas

mungkin sbb brdebar time g klinik. sy pon mcm sis jugak. spaikan minggu lepas kena masuk wad kecemasan sbb nadi tinggi. terus kena masuk air 5botol barulah nadi ok bru blh keluar. so sis blh try minum air banyak