KULIT RASA PEDIH

Ada tak kat sini yang rasa kulit dia pedih kat area bawah breast, bahagian atas perut. Bukan pedih ulu hati tau ? . Tapi kulit yang pedih. Dah sapu lotion, bedak pun still pedih. Kadang tak buat apa ttiba rasa pedih macam kena gigit semut. Memang pedih. Kulit takde merah ke apa ruam pun tak ada. Tapi dia pedih ?.

14 Balas

Yaa... Skrg sy pon sama... Tgh rasa mcm tu... Pedih di kulit... Mcm ada luka tp x da apa2 pon.,

4y ago

Mggu ni msuk 33 weeks 😁

Sy pun sama...pedih dia..ya Allah...time tido ble tbangun d buatnya...

Same lah.. ble tgk xde ape pun.. hmm..

4y ago

Btui tu.. otak duk pk.. mana salahnya😅

Sy fikir sy ja yg rasakan benda ni