Bengkak susu

Hi! Ada tak kat sini yang pernah mengalami bengkak susu yang tak nak surut-surut. Dah macam2 saya cuba.. haritu demam pegi klinik doctor bagi antibiotics.. tapi saya risau sebab dah hampir seminggu clogged milk duct ni. Ada sapa2 tau nak buat apa? Kalau pergi klinik doctor buat macam mana?

1 Balas

Saya minggu lepas bengkak susu & sakit sangat2. Cara saya mengatasinya tuam dengan tuala yang dibasahi air suam & rajin2 kan diri pam susu serta breastfeeding baby. Alhamdulillah surut terus & hilang sakit.