Mintak share pengalaman dan pendapat.

Ada tak kat sini mommies yg pernah bersalin czer tapi tak smpai setahun pregnant lagi ?? Sbb anak saya sekarang 11bulan dan sy check upt +ve. Estimate kandungan sekarang 8w. Nak sgt mommies cerita kan pengalaman. Ada kemungkinan ke utk kita melahirkan normal kali ni ?? Ni kandungan ke6 dan akan jadi anak ketiga sbb sy ada pengalam keguguran 3 kali. Anak 1st normal, 2nd czer oct 2022. Jgn salahkan saya tak merancang sbb saya mmg merancang. Awal2 tahu mmg down sgt2.

1 Balas

sy 22w skrg. kndungan ke 4 (1,2 gugur,3 survive) detect pregnant masa ank 11mth, previous emlcsc poor progress . nanti by 31-32w ada appt dgn pakar utk review scar, lps review baru dpt advice utk vbac or elective.