1tahun 2bulan

Ada tak kat sini ibu2 yang czer dah pregnant lagi ? macam mana nak ada kekuatan bagi tahu nurse yang kita pregnant lagi ? 😣 Please bagi semangat ☺️ Tq semua

2 Balas

Hi ibu. Jgn risau ye ibu. Ibu kuat tu yg allah bgi rezeki lgi☺️. InshaAllah nurse x marah. Klu marah pun skjp je. Yg penting anak dlm perut sihat ibu. Be positive mommy Take care 💐 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Enjoy your 2nd pregnancy's journey .actually sy pun czer.. Tp sy pkai depo suntikan ke implant.. Terima kasih atas doanya. ❤️❤️

Jgn risau sis... X semua nurse akan bising, biasa diorg tegur2 manja je... Nk buat camne kan benda dah jd... Bersalin jarak dekat ni, ibu kena kuat mental & fizikal... Jgn stress ye... ❤️