Due date Julai/11

Ada tak kat sini baby julai.. boleh sy tahu ibu² dah beli persiapan ke belum? korang beli ape je share² la kat kita🫣 klau sy 1 benda pun blum beli lagi

46 Balas

saya beli sikit² kelengkapan ibu dulu. bukan kita doa bukan², tapi preparation. ☺️ tapi selit la sikit² brg anak jugaa. heeeee, cuma utamakan yg mana penting.

saya dah start beli brg baby. setel brg baby bru beli brg berpantang. perut makin besar tak larat nk jalan lama.. ada yg saya beli dkt kedai ada yg beli online..

Saya pun due july. Lepas raya baru settle beli hehe raya tahun ni meriah mcm2 nak siapkan utk tetamu nanti 🤗 jd beli lepas raya je ☺️

Belum beli lagi . Saya due date 24/7. Ingt mcm dh 7 bulan baru nk start beli. Xtau nk start apa dulu. Hehehe

6mo ago

🥰 semoga urusan kita dipermudahkan

Hi! Mine 29/7, ingat nak start beli sikit sikit dah. Maybe beli mcm swaddle, baju baju sikit & perkakas perkakas mcmtu 😍

sy 20w pn blm bli ape² lg..skrg tumpu pd pkaian skloh ank² dlu,dftr ank²..nt la pkir bli klengkapn bby n ibu..

Dah standby barang pantang, siap semua. Baby lepas raya la, nak beli baju raya dulu buat melaram hahahahaa

sy due 2/7,xde beli ape pun lgi..setelkn skolah kakak n baju raya dlu..lpas raya bru pk bab brsalin plk 🥲

Saya dah start beli. Sebab banyak kan kalau nak beli sekali gus nanti. Bulan ni dah nak raya lak. Hee

sy due 1/7 taw jntina terus beli persiapan baby...awl xkalut..perut dh besar takut xlarat jln

6mo ago

betul tu.. sy pun dh start beli