Batuk Berkahak Dan Selesema

Ada tak ibu2 yg pernah alami sakit batuk berkahak dan selesema semasa mengandung? Kalau ada, ada tak apa2 remedy/tips utk mengurangkan sakit tersebut secara semulajadi tanpa mkn ubat yg dipreskripsikan oleh doktor?

1 Balas

Bnykkan yg msakan bwang putih..Try madu cmpur hirisan air limau @lemon..Tpi sye xok sgt bru mkn yg ubt doc bg alhamdulilah ok..Sb doc bg yg sesuai utk preggy

5y ago

Sllunya doc bg ubt xtinggi dos n xeffect kt bby..Sb tu ape2 xsht kne jmpa doc..Xboleh ambik sbrngan