Vaksin Covid 2nd Booster

Ada tak Ibu2 yg ambil 2nd Booster Vaksin Covid dalam masa terdekat baru2 ni? Ada apa2 effect tak? Risau laa case tgh naik skrg.. Office husband dh 9 org positive dalam masa 2 hri.. Saya pulak tgh prgnt 25 minggu.. Terfikir nak ambik booster dose..

1 Balas

sye on terfikir nk amek booster kedua . nurse tmpat sye kata boleh ambil...tp.. xbrani gak..sblum preggy amek booster trus tumbang.. ni lg tgh ade bby.. naya klu tumbng demam bagai.. bby kt dlm.. klu ade apa² bukn dia bleh ckp pn