Tak Pasti Nak Amik Booster Vaksin Ke Tak During 34 Weeks of Pregnancy

Mummys or bakal mummys boleh tk share if korang rasa patut ke tak i amek booster vaksin time2 tgh sarat ni. Yela i dah msuk 3rd trimester and i risau sbb ada baca org yg dpt side effect la ade yg mati la lps amek booster vaksin covid19... I tkut lak i sakit lps cucuk booster vaksin . Tk berani nk demam time2 tgh sarat ni, tu yg smpai 2 kali dh i cancel appointment booster vaksin i ni. Pls gimme advice should i postpone cucuk booster lps bersalin/pantang nti ke or pergi je cucuk booster tu now during my 34weeks of pregnancy??? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #firstimebeingmother #nervous #

1 Balas

Better consult with doctor/nurse at your clinic. Saya ambil booster C19 vaccine at 25w. Klinik yg cek up sy kata ok, Vaccinator pun kata ok dan saya sihat sblm dan semasa vaksin.