Vaksin booster

Nak tanya....mommy2 semua dlm ni dah ambil booster ke?share pengalaman sesiapa yg tgh hamil yg da ambil booster... #firstbaby #ingintahu

1 Balas

sy amik masa 19 weeks. alhamdulillah cuma lenguh2 tgn belah cucuk tu n rasa seram sejuk sikit je mlm nya. nk tido mkn panadol. esknya okay. skrg dh 24 weeks alhamdulillah baby okay aktif je tendang2 n mommy dia pun okay 😁😁 booster sy PFIZER

2y ago

alhamdulillah....t.q share pengalaman..sy dlm delima nk ambil booster or tangguh smpai lepas bersalin..isaw kn bby..