Scan baby nampak mcm 2

Ada tak ibu² yang ada pengalaman mengandung baby twin? Sy scan masa 7week doktor cakap nampak mcm dua..tpi takdapat nk pastikan lagi..jantung cuma ada satu je..lagi satu xnmpak..ada kemungkinan jgk ke sy mengandung kembar walaupun hnya nampk satu saja? Doktor mnx dtg repeat scan lagi 2 mnggu..

1 Balas

Kembar kena duadua FH+. Boleh jadi yang lagi satu tu pensenyawaan berlaku lambat sedikit. Kalau duadua jantung berkelip. Maknanya kembar anak puan.