HB LOW 9.6

Ada tak ibu2 tolak yg suntikan punggung setiap hari selama 5hri turut2 ?? Ibu mengandung yg hb low. Sy dapat result harini dan result turun :(

1 Balas

tak pasti boleh tolak atau tak. tp nurse/doc mesti dah terangkan kesan hb low pada ibu & kandungan. puan positif je semua ni utk kebaikan puan & baby.

1y ago

betul. alhamdulillah sy dapat yg drip kt tangan drpd cucuk punggung. huhu lega sikit lah. sbb org kata cucuk pungung sakit kesan nya lama