Gender baby

Ada tak ibu2 scan baby lelaki tapi bila bersalin keluar girl?

5 Balas

saya. scan 2x doktor kata boy. sekali kuar bby girl. sudahnye anak first saya bnyk pkai bju biru dan wrna boy. skrg tgh prgnnt second bby dh 7 bulan lbh. aritu details scan doktor kata girl, tp ttp bli bju unisex😊 bju girl bli 3 pasang je.

2y ago

maaf sis nk tye..sis scan swasta ke yg nmpk boy.tq sis

ada..dlu adik ipa sy mengalaminya .dh siap bli bju bby pmpn..tgk2 lahir bby lelaki. lepas setahun lebih dia pregnant lg skali..br btl2 dpt bby pmpn..

Saya anak yang bongsu dulu 2x scan tempat yang laen doc cakap babyboy,alih2 keluar babygirl 🤭

Ada.. Haha ank saya nmbr 2..scan boy keluar girl.. Tp perangai mmg lasak mcm boy muka pn mcm boy hahaha

2y ago

Macam mana scan lain? Masa weeks berapa ye?

Depends dengan skill doctor yang scan tu. usually tepat kalau jumpa doctor pakar