Takut + confuse

Normal ke pregnant tpi demam ? Demam 3 serangkai . Batuk + selesema n demam . Ada effect pada baby ke? Skrg nk masuk 4 bulan .

4 Balas

Normal ja..tak pregnant pon boleh demam jgk..kalau xtahan sgt pergi jumpa doktor ya..doktor akan bagi ubat yg boleh ibu pregnant makan..insyaAllah baby kuat,byk2 doa semoga baby sihat dan selamat..🫶🏻

Try minum air rebus pandan or air rendam kacang lendir, sbb saya amalkn tu msa demam (10w) syukurla demam cpt kurang dlm smgu tu

Demam tu tak normal la sbb tak sihat. Jumpa doktor ya. Moga cepat sembuh tanpa mudarat

sy dulu masa preggy 5 bulan demam suhu almost 40..pegi kecemasan..kena warded..