Masakan sendiri

Ada tak ibu2 mengandung kt sini yg tak selera nak makan masakan sendiri? Kiranya asyik nk makan mknan luar atau air tgn org len je.

2 Balas

Saya. Sepanjang mengandung dulu tak suka masak, makan masakan sendiri. Walaupun kadang tu masak sebab suami ngidam, bila makan terus takde selera., 😂 tapi bila mak mertua tau tak berapa boleh makan, dia masak ikan rebus goreng dengan sayur tumis pun berselera lain macam.

Sy masa mula2 mengandung tak ada selera nk mkn apa yg sy msak.. Tp skrng dh ok dh.. Blh mkn dh..