Tiada selera makan

Boleh tak share tips untuk tambah selera makan.. saya dh pregnant 6 bulan lebih masih lagi dgn alahan tiada selera makan 😭klau 1st trimester haritu tak ada selera makan dgn masakan sendiri dan masakan org lain sekarang tak da selera makan dgn masakan sendiri sahaja 😭pening mcm ni tiap kali pergi checkup berat tak naik 😭😔

1 Balas

Benda camni saya rasa kena cuba cuba mana yg kena dgn tekak kita kot.. sbb saya sampai skrg camtu gak dah second trimester mual teruk. Tapi saya discover comfort food saya makanan yg tak berbau macam sup yg tak bertumis bawang/garlic contoh bakso. Sizzling pun ok. Atau pasta kosong. Mashed potato kosong. Buah buah, yogurt tu memang wajib la. Anything yg rebus atau steam. Alhamdulillah makin naik jugak la walaupun sikit huhu