Buang angin kerap

Ada tak ibu2 kt sni yg lepas bersalin,asyik terkentut2 je? Sye hari ke 6 selepas bersalin dh bole buang air besar tp lepas tu sye asyik terkentut2 je tak kira masa...kerap sgt...bau pun boleh tahan harummm😂 Knp ya agakny? Ada cara mengatasu tak?? 😌😂

1 Balas

kalau tuk mengatasinya .sy kurang psti ttg ni .sbb mcm sy dlu pn lepas bersalin pn mengalaminya..... tp kang kalau xkluar angin stuck dkt dlm nnti perut kembung..better bia je dia keluar secara natural dan akan rs lapang perut ..😅✌🏻

2y ago

hehee.tula an ..smla..dlu pun mengalaminya .lelama bila husben faham dia kata lepas kan je la..kang stuck kang sakit perut .dh skrng ni kalau nak lepaskan angin lepaskan je .🤣kekdg bila kenangkn balik rs kelaka pun ada..hehe..🤭🤭malu segan pun ada kan mommy kan🤣😆😂