Letih lesu

Ada tak ibu2 kat sini yg cepat letih,mengantuk?kadang rasa malas,pembawakan ke ape ye?bila malam je rasa mengantuk sangat2,sebelum ni tak ada macam ni,skarang dah 22 weeks.Kurang vitamin ke?makan asid folic dan pil kalsium macam biasa.

1 Balas

Normal kut sis... Sy pun sama dr awal mngndung badan jd letih dan mngantuk... Kdg2 sy cuba lawan jgk...

5y ago

Tulah..puas dah cuba gak lawan ngantuk tapi mcm makan ubat ngantuk pulak..he he