Lapar

Ada tak ibu2 jam 3 pagi rasa lapar yy sangat terkejut dr tdur prut rasa mulas dan lapar bila makan 1 bun baru ok. 9 weeks

11 Balas

Mmg slalu sgt laa lapar klu mengndung... 3 4 pagi pun x kisah dh bgn buat air panas cicah biskut... perhh.. jnji perut kenyang boleh lena... hehehe

4y ago

Alhamdulillah syukur tahniah sis. Semoga sis dan bayi terus sihat. Inshaa allah doakan saya juga ya sis swmoga bayi dalam kandungan terus sihat shhga besar ❤️🙏🏻

normal bila pregnant begitu.. kadang lapar stiap 2 jam.. walau da mkn, kejap je da lapar balik.. kandungan kita serap nutrisi utk mbesar.. 💕

4y ago

masa 9w rasa letup2 tapi tu angin je.. 9w kecik lagi.. tulang pn belom bntuk.. 🤗 rajin2 la mbaca.. setiap hari, stiap minggu, usia kndungan berubah, berubah juga article yg sesuai utk kita kt apps ni.. 💕

9week jgk ..keja lapar ja .mkn kjp kjp lg lpr lg..mkn lg.lpr lg .mcm xpenuh perut 😂😂

4y ago

Ok la tu asal nmpk dia sihat hihihi

biase la tu,tp klu bleh sblm tdur jgn mkn / minum yg manis2..cepat sgt lapar tu dtg...😆

4y ago

Ohh mcm tu ok2 makan n minum yg biasa2 ja la hihi.

selalu malam2 ni craving nak megi tomyam. hahahaa. ada lauk lain pun tetap nak megi

4y ago

sekali sekala boleh. jangan kerap2 hehe

Haha.. Saya siap bangun buat nasi goreng lapar x ingt..

4y ago

X tau knp cukup minat nasi goreng, smpila ni pun mst nk nasi goreng

Sy pon gitu jugak..3,4 pagi mst akan bangun

normal sis. x makan x tidur la. 😂

4y ago

😂

normal...sy mgalaminya skrg

Normal.