perut terasa kosong & lapar

Mommy ada tak yg rasa perut lapar dn kosong sj pdhal dah makan stgah jam yg lalu ? prut tu rasa sperti sdg berpuasa wlpn sbnrnya dan minum air dn makan roti dan dah makan full tp dlm sekelip mata akan rasa lapar lg ? ##firstbaby #9weeks

5 Balas

normal sis..haha sy pun mcm sis.. kdg terjaga 3@4pg tpaksa bangun. dapat bancuh oat secawan tu lega la. klu x mmg x leh tido. kena mkn kerap tp sikit².

2y ago

kdg bukan takat perut bunyi je, lambat mkn auto perut masuk angin. lepas tu mkn semua jd x kena..

hehe. itu biasa. first trims sy kejap2 lapar. kalau x makn tu mmg nk muntah la. tgah malam pun bngun mkan roti sekeping baru sedap nk tido.

2y ago

pttlah saye rasa lapar memanjang 🤭 seperti sdg berpuasa walhal dah makan 😂

Sama macam saya. Sblm tido kene mkn jgk air manis & roti. Klau x,xblh tido wlpun stgh jam sblm tu mkn nasi

2y ago

btul tu awak , tupun lpas makan mcm nak lagi mkn

sMa la 😭 trs perut pn x selesa .hm

1y ago

betul😂

macam yg sy rasakan sekarang ni ):

2y ago

terus kuat ye utk ibu2 mcm kita inshaallah smua dipermudahkan utk kita 🥰