Baby eczema

Ada tak ibu2 dkt sini yg baby eczema pakai Ceradan? Mcm mana review yaaa?

5 Balas

ank sy ezema. sbb sy ad 😭 ank sy start ezema umur dia 1thn. ezema dia teruk time 2tahun now sy refer doc pkar kat hosp gov je. dia akn bg aqueous cream, ni sapu stiap kali pn takpe sbb dia mcm pelembap. then sy pakai kan dia elomet. elomet kt tmpt yg mcm luka ke or yg ngelupas2 kulit dia.. then sapu aqueous cream tu lg.. mmg berkesan sgt2. lain2 doc bg sy tak pakaikn.. takut stroid dia kuat. alhmdulillah stkt ni pakai 2jenis je. sbun plk sy tak pakai pd badan.. sy pakai pd kple dan bahgian kemaluan dia shj. kdg2 klu ubat tak berksn tgok cre pesekitaran kt uma or pemakanan.. ad makanan yg tk ssuai untk dia bole nyebabkn dia naik blik ruam.. bju dia pn sy gne air pnas untk buang kuman..

4y ago

Same la..ank 2nd start 3bln..gi pkar..dktor on antibiotk..2mggu ok da..bgi aquaos cream so skrg da 3thn lbh..da bebas eczema..dlu2 mmg asyik garu je

hye sis.. sis cuba try gune yg nim.. anak sy guna alhamdulillah menjadi.. saya pengguna saya jual sis.. sis boleh wsp sy.. www.wasap.my/60138661354.. sy akan tlong sis mcm mana nak hilngkn eczema anak sis.. sy fhm prsaan si

hi sis. ank.sis mcm mana after pki ceradan. Sbb nk try jgk ukt anak. Anak naik ruam merah habis satu muka n kepala. Dh try ubat klinik, cetaphil, shaklee semua cm x berkesan. So now nk try ceradan. Baby sis ok x?

anak saya pakai ceradan cream sgt ok. sblum ni pakai cetaphil je,lepastu Dr suggestkan tukar ceradan hydra moisturiser alhamdulillah lembut je kulit dia,bekas gatal2 pun hilang

4y ago

amin...hopefully sihat la dia psni. ok tq sis. nnt sy cuba.

Antara the best untuk eczema baby, just tak perlu pakai product organic sbb ada sesetengah baby x sesuai

4y ago

Mybe puan ble try offspring #TAPSupermoms #TAPactiveusers