Penjagaan makan untuk baby ECZEMA

Hi mommy2.. anak sy baru 6 bulan and start makan since anak ada eczema since 4 bulan bole tak mommy2 share penjagaan makan untuk anak ada eczema apa perlu di beri atau apa perlu avoid. If mommy nak sharing pasal penjagaan eczema pun sgt dia alu-alukan. Now anak pakai ceradan and aveeno dan followup pakar derma. First mommy baru nak belajar 😇

1 Balas

jika bg susu formula pstikan bebas dr bahan yg ada soya yg blh sbbkn ank trigger eczema termsuk juga yg ada unsur kekacang .yg ada bahan sbbkn anak alergik..dr makan seafood ke or etc..pape pun kena tgk mcmne .sbb stiap org trigger alahannya berbeza