Puasa di trimester pertama?

Ada tak ibu2 disini yg di fasa trimester pertama dan berpuasa? (Sbb kesihatan mengizinkan) ok tak baby bila scan? Sy x sedar rupanya sy pregnant selama ni (6weekss) Sy puasa penuh sbb ok ja puasa x rasa apa2. 😆. Nk kena tggu tarikh appointment baru dpt scan.

1 Balas

saya pun baru tau time puasa, sronok da puasa penuh. pstu check ve sy pun sihat alhamdulillah cuma tula bila tk makan rasa pening2. lgipun firstime pregnant. da lama tggu, baik saya lebihkan anak, puasa tkpe saya bole ganti