Uri di bawah

Ada tak ibu2 yang pernah mengalami macam saya,mengandung uri dah dekat bawah

2 Balas

sis berapa week ? kalau masih awal , inshaallah uri akan naik balik . tak perlu risau sangat sis , sis kene banyakkan rehat , jangan buat kerja2 berat , dan cuba sujud lama2 . inshaallah okay . sy pun uri bawah masa scan, skrg alhamdulillah dah naik balik .. semoga dipermudahkan sis

7mo ago

takpe sis , takde bleeding kan ? inshaallah baik2 je .. boleh banyakkan rehat , jangan banyak buat gerakkan sangat , inshaallah semoga dipermudahkan urusan sis ..

saya mcmtu . Bila masuk 26weeks dia naik ke atas balek

7mo ago

Masih d bawah sis,ni nak tggu 28 minggu..kalau Masih bawah juga mmg bersalin awallah jawabnya