Ada sesiapa yg alami tak ?

Ada tak ibu ibu mengandung yg alami macam saya ? Dah masuk 6bulan lebih ni tiap kali bangun pagi dari katil rasa macam kena cuit secara mengejut dari luar . Di bahagian tulang rusuk atau perut belah kiri . Nak desc pon tak tahu cemane tapi memang rasa dari luar . Bukan gerakan baby dari dalam ke apa . Ke masalah calcium ya ?

1 Balas

eh mcm sama la. tp sy kena masa nak pakai seluar, angkat kaki badan bongkok sikit. lepas 2 3 kali kena terus hati² bila nak pakai seluar, badan tk boleh bongkokkan. last kena, mcm terasa perut kena cucum dgn kayu kecik. nk tnya nurse, tp tktahu nk describe mcmna 😣

4y ago

dia punya risau sampai terfikir bby terpatah tulang ke bila bongkok 😅😅