Minum air gula kali ke 2

Ada tak ibu ibu dalam ni minum air gula kali pertama tak sangkut, kali kedua sangkut? saya kena minum kali kedua disebabkan berat naik 3 kg lagi dalam masa 2 minggu 😅 risau pula sangkut untuk kali kedua ni 🤭 mehla share pengalaman ☺️

5 Balas

Saya minum air gula pertama tak sangkut tapi sebb berat badan naik mendadak doc suruh repeat minum gula kali ke 2. Takutnya 🤣 nk buat mcm mna klo xmkn anak mengeras. Bila makan pulak maknya pulak mengembang🤣

1y ago

samala saya. nervous ni untuk kali kedua 🥹 ni semua sebab rendang 🤣🤣

kita geng wak... haha sy baru ja minum kali ke 2 masa sblom raya tu..ni tgh berdebar la tunggu result.. hrp xsangkut la.. haha buat camna selera naik..haha berat pon amboi sat saja tup2 3kg 4kg tu biasa..haha

1y ago

insyaallah sentiasa doakan awk.. jgn isau.. ada yg bg tips seminggu sblom minum, kurang gula, lps tu minum bali kosong...

saya minum kali ke2 sangkut sis😅 minum masa 28w. ni kes puasa la petang2 wajib makan kuih & air kordial. jus2 pon elakkan lebih baik ambik buah betul. sy gdm on diet review bsp sebulan sekali.

1y ago

alamak, risau. saya 28w dah minum masa bulan puasa haritu. ni 30w kena minum lagi. sedap sangat makan rendang naik beratnya 🤣

sy minum 2x tak sangkut. siap plan minum kali ke3 sbb berat naik. tp dktr cancel sbb dh dekat tarikh bsalin.

1y ago

inshaAllah moga yg baik2 sahaja ya 😊

nervous juga esok nak kna mnum untuk 28w harap xsangkut dh mnum air kordial bnyak masa raya huhu

1y ago

berat naik 3kg dalam masa 2 minggu hahaha. haritu first time minum pun sebab berat naik juga 🤭