mengeras

Ada tak ibu ibu bile 37week.. Bby mgeras kejap kejap dlm 20minit sekali, smpai kita sdri sakit n senak.. Tu kontraksi palsu ke..

2 Balas

37w tu blh bersalin..klu contraction slalu try g cek.. sy dulu 37w dah bersalin..

4y ago

Kita tgh sakit blh plak marah...sy dulu pun trun darah jgk..trus warded mlm bersalin..

ye sis saya 37 week selalu mengeras tpi tk rasa sakit cuma rasa sendat je perut..

4y ago

ye sis sume da skit..terutama dkt kelangkang peha..kalu jln perut dlue ke dpan..tdo pun dah tk selesa..😅😅😅