Hcg darah menurun

Ada tak hcg darah menurun, upt line samar. Tp kandungan menjadi?

4 Balas

kalau hcg menurun, ni salah satu tanda kandungan x menjadi. contoh, mcm keguguran. mmg kandungan x menjadi. kalau buat upt je, boleh tukar upt lain. tapi sye punya kes dulu, masa bleeding upt mmg dh jadi sgt samar.

2y ago

saya tak ada bleeding. doc suruh ambil darah seminggu lagi

Mybe kndungan xmnjdi kot sis. Apapun tggu dlu bbrpa hri. Smoga dimudah2kan urusan

2y ago

nak tanya,klu kandungan x m'jadi,thats mean akan gugur laa yer?

klau makin menurun biase x menjadi..sepatut semakin meningkat

oh saya takde pengalaman dan ilmu pasal ni, maaf ye