Hcg semakin menurun meningkat usia kandungan

Hai mommies nak tanya, pernah tak check upt gap seminggu mcm tu line still double tp x terang sgt mcm awal".. nak kata samar tak lah samar cuma x terang mcm awal"..

2 Balas

x pernah.. once da dpt double line, sye xde re- test dah.. upt positive tetaplah positive x kisahlah klu da x seterang awal2 awak check tu.. slagi xde bleeding mksdnye sume nye baik2 sahaja.. Klu awak check older post, ade yg penah tnye soaln mcm awak nie n ade yg da jwbkn pun..awak bley check kt situ..

bila dh tahu positive tu xpernah plak re-test upt tu .. tapi rasanya tiada effect apa² sis , insyallah ..