Pendapat

Ada tak dikalangan ibu-ibu yang hamil dan masa yang sama sedang mengalami masalah jantung? Apa yang ibu-ibu buat yer bila pertama kali dapat tahu ibu hamil? Sedangkan doktor dah nasihat untuk tidak hamil.

1 Balas

Saya sakit jantung. Dan Alhamdulillah sy hamil. Risiko memang ada. Tapi still dlm pemantaun Dr.

4y ago

Alhamdulillah.... Saya ada masalah jantung.. tp x bergantung pd ubat.. takut jugak klu hamil nie tetiba doktor suruh mkn ubat..😅 Hopefully everything ok la.. xjumpa doktor pakar yg merawat lg, sbb takut..😅