tak makan ubat ?

ada tak di antara mommy semua yg mcm sye xboleh nak makan ubat .. ? bila nurse tnya i just ckp makan sbb takut kene mrah .. but seriously ubat susah nak masuk .. hope baby xde apa2 .. ? yg just lebihkan makan buah shja .. alhamdulillah so far smua ok stkat ni .. #19weeks

17 Balas

Sy ambk blackmores pregnancy n breastfeeding. Dah consult dgn doc.. Dia kata blh. Mkn since dua buln pregnant.. So far hb smua ok.. Xda msalah.. Penting ambk vit wkt pregnant ni sis