Makan iberet tapi muntah

Hi, ada tak dekat sini pernah consume iberet tapi muntah2? Saya sebelum ni makan zincofer tapi hb naik slow. Then, dr tukar ubat 4 jenis dan hb makin drop. Sekarang dr suruh try iberet tapi saya muntah2. Ada ke dekat sini muntah juga makan iberet?

9 Balas

Sy xpnh makan iberet tp sy mkn zincofer jd mcm awak... Muntah n pening.. So sy bgtau doc, doc tukar ke maltofer.. Setakat ni ok. Rasa nye pom sedap mcm milo2 gitu.. Try maltofer awak..