Tekanan darah tinggi

Ada tak bakal ibu² yg mengalamai tekanan darah tinggi semasa hamil. Td sy first time g checkup di kk. Tekanan darah sy agak tinggi.jd kena pg cek tekanan darag selang 2 hr di klinik. Ada petua x nk turunkn tekanan darah.

9 Balas

Saya sebelom pregnant mmng ade drh tinggi .. msa buka buku pink ade lg mkn ubat drh tinggi to sebulan je .. lps tu doktor stop kan ubat drh tinggi .. doktor ckp drh tinggi sy dh normal tp tekanan drh sy kjp naik kjp trun smpai lh msk kndungan 4 bln ..