baby 9bulan

ada tak baby ibu2 yang susah nak makan .dia makan berapa suap jaa ..apa ibu2 buat kalau anak makan sikit?? .

2 Balas

plbgai menu , anak sy masa 8m taknk mkn . 2 mggu ye taknk langsung mkn smpai berat drop . susu pun tknk sgt . sy bg bby drops appeton tu bru dia nk mkn

3mo ago

smelh dgn ank sy, sush btl nk mkn, bg appeton drop asyik bka mulut je lau suap...

Kerapkan makan, walaupun sikit2 buat finger food mcm homemade fries, roti telur, cucur2 bagi baby pgg n mkn