baby kurang selera makan

Ada tak ank2 sebaya yg ssh makan. 2,3 suap dh tak nak mkn. Risau dia krg berat bdn nanti. Ada tips tak?

1 Balas

Sis ada x pelbagaikan menu tuk ank?? Mcm hrini dan selama 4 hri menu sm..next msuk hri ke 5 menu lain?? Xpn sis try search dkt ig mealformusfirah dkt situ dia rajin share mcm2 resepi tuk ank mkn.. atau sis msk hrini lauk tomyam ...esk kari tuk ank..msk kurma ke.. tp nk tahu juge ank sis umo brp?? 😅✌