Tiada selera makan

hi mommy2, ada tips tak untuk selera makan. sy tkthu lg cara mcmana cuba utk mkn nasi. Berat sy tk naik. skrg dh 14w masih tetap 45kg je. Risau nnti baby sy kecik.#pleasehelp

5 Balas

saya second pregnant ni 43kg sekarang baru naik 43.2kg 😂 lepas bersalin yang sulung terus tak naik berat badan dah😂 risau juga sebab saya tak selera makan lagi🤮

samalah sy nk masuk 14 dh lagi bapa ari je. nk mkn bila dh beli dpt mkn siket je terasa kenyang sgt2 😅😅😅 .. tp perut berkeroncong hahha

1y ago

samaaa🥲

sama... rasa nak mkn..bila tgk nasi xde selera..nak telan pun terkulat²

Saya lebih kurang sama naik sekilo je

Saya pun tak selera makan dan mual2 lagi..

1y ago

Kannnn sama😓