Sabun Pantang Herba

Ada ssiapa prnah guna sabun pantang herba Anggun Safiya ni tak? Mmg best tauu.. Angin asyk keluar je, plus wangi tau, sakit kepala hilang, daki xde, kulit licinnnnnn tauuu.. Blh cerah balik tauu..! Mmg terbaikkk 😍

Sabun Pantang Herba
22 Balas

sy.pun dh try..mmg best sabun ni...hehehe...start bc status.puan ni la sy beli..mmg recomended..😍😍👍👍terima kasih tw sbb share....

X silap boleh search dkt fb Sabun Pantang Herba Anggun Safiya. Dekat page FB & Instagram pun ada. Sabun Pantang Herba HQ

Nanti nak beli lah untuk berpantang nnty🥰 brapa ringgit satu sis kt kdai jamu ada jual tak

kat shopee ada jual,taip herba pantang safiah..xpn layari fb herba anggun safiya..

4y ago

Rm25 sis. 100g

wahh..siesly blh buang angin?? puan beli d mana?? #tapxbisou

Sy ada jual,, boleh pm sy 0197140478

3y ago

Ya masih jual

sabun pntang tu kegunaan dia mcm sabun mndi ke?

xpernah...sye pksi rebusan herba dlm pantang..

done masuk checklist barang pantang hihi

Thanks share, boleh try jgk lps ni