toooink

mommies semua .. dalam pantang pakai set ape ya ? herba mandian ? sabun ? yg harga mampu milik .. kalau boleh share la gambar .. heeheee .. tqia ~

4 Balas

Msa sy berpantang, mak mertua yg jagakan. Mak mertua org kg, tp pemikiran moden. So, xde pun pkai set² ni smua. Mandi rebusan daun inai dgn daun² akar kayu je. Pilis, param pun xde pakai. Sabun pakai sabun biasa. Minyak panas sapu dkt perut dgn tapak kaki pakai minyah boros beli dkt klinik Tun Mahathir tu je. Mertua jaga bagus sekali, dia kata pantang makanan je utk dalaman. Dalaman cantik, luaran akan terikut cantik☺️

saya Param,pilis xpakai pon...pakai mustajab pek hijau je utk postnatal Tu kat perut and kepala...pakai bengkung WAJIB la pada saya...sebab nak kene ke klinik baby prolonged jaundice...sabun pakai lifebuoy je 😅😅😅

Saya plan nak guna yang ni je, pantang simple simple. Tak try lagi tapi bau dia wangi saya suka.

saya dlu pakai set afiat...