Hamil

ada siapa2 tahu makanan yg sesuai untuk ikhtiar hamil ? ☺️

11 Balas

Cuba sis amalkan minum susu kambing & badam slalu. Lps period plak sis minum jus utk matangkan telur. Blend avocado + kiwi + apple hijau+kurma ajwa+madu+perahanlemon+pati delima+bee pollen.. Minum lps kering period smpai 3 hari lepas hari subur sis.. *asid folic makan tiap² hari.

Lain orang lain keserasian dan caranya. Macam saya dulu, alhamdulillah serasi dengan susu kambing (saya minum susujuna). Tak sampai sebulan minum, syukur ada hasilnya selepas 8 bulan usaha. Saya doakan usaha puan berhasil nanti. InshaAllah. Doa banyak2 ye.

Selalu beriadah sis,,sbab klw badan yg aktif ni akn senang nak lekat dn mkn mknan sprti yg d atas

try mamomhope atau madu turki wawa zainal. soullead.hq tengok dekat instagram hq.

Amalkan setiap hari folic acid sis, in sha Allah membantu

jom ikthiar hamil dngan jus zuriat ☺️

Kawan sy cuba ikhtiar dgn jus mamomhope

Full cream milk..boleh meningkatkan kesuburan

5y ago

terima kasih sis 🤗

Salmon (omega 3)

Plum