threatened miscarriage(ancaman keguguran

ada siapa2 pernah kena tak threatened miscarriage n baby selamat hingga lahir..sy bleeding skrg n kandungan dah nak msuk 13w darah byk smlm(darah cair) n hari ni(darah dah brketul2)n bleeding masih belum stop..bila check baby aktif n degupan jantung ada n pintu rahim pun x terbuka..g hospital doc bagi ubat hormon n ubat kuatkan rahim..hati ni sedih n risau sgt2😭takut baby x ok

8 Balas

sya xberapa psti tapi kan ipar sya dia mengandung tapi dia dtg period stiap bulan baby dia sht je plik kan

7mo ago

doc ada ckp sstengah org akan bleeding sampai bersalin..ada yg stop sendiri