threatened miscarriage(ancaman keguguran

ada siapa2 pernah kena tak threatened miscarriage n baby selamat hingga lahir..sy bleeding skrg n kandungan dah nak msuk 13w darah byk smlm(darah cair) n hari ni(darah dah brketul2)n bleeding masih belum stop..bila check baby aktif n degupan jantung ada n pintu rahim pun x terbuka..g hospital doc bagi ubat hormon n ubat kuatkan rahim..hati ni sedih n risau sgt2😭takut baby x ok

8 Balas

Awak byk kan rehat. Jgn buat kerja. Bahaya sbnrnya. Sy mcm ni haritu. Last-last sy pergi scan baru-baru ni, baby dah xda hearbeat😢 Sy tunggu 2w utk baby turun sdri. Semoga awk & baby sihat sihat selalu.

7mo ago

sis kena berapa week ye...semoga sis kuat n tabah..