gender test kit

Ada sesiapa yg pernah guna? Betul ka?

gender test kit
24 Balas

Xbetul... Sbb sy pernah follow 1 ig ni... Asalnya dia ada jual... Lepas tu dia post dia xkan jual dah sbb test ni xbetul dan menipu pengguna... supplier dia ckp test ni xde dpt certificate dr mana2..dorg boleh buat test dpt boy, girl, half2 pun boleh....tp sbb ramai org suka beli... So dorg jual la... Dpt untg... #jadilapenggunabijak

5y ago

Kannn... Org suka test2 mcm ni... Dr g klinik.. Klu nak murah scan... Cari la klinik yg ada promo... Boleh saving byk.. Lgpn bukan kita g scan tiap mggu 🤣🤣🤣

hehehe sy 2 kali test keluar blue (boy) .. tp g buat detail scan.. Dr. cakap gender confirmed gegirl.. sy scan gender 2 kali.. mmg sah gegirl

Org keluar duit berpuluh-puluh tuk scan tahu jantina kadang tak dpt juga bila lahir baru tahu ni rm10 je boleh tahu hehehehe....

Tak betul pn.. Sy penah gune alat tu.. Bile test kuar line pink.. Bile scan dgn doc mmg sah boboi.. 2x scan mmg boboi😊

Memang betul..kwn sy da try. Masa test gender baby girl & masa scan dan msa dilahirkan memang baby girl.

sy test ni dpt pink.. scan 10x gegirl.. insyaAllah akan induce 1hb ni.. tgk nnt keluar girl ke boy..

Saya test line pink. Mmg btol baby kluar baby girl.😁 Tapi sebaiknya detailed scan lg accurate.

Sy pown test aritu.. Kuar line biru.. Hehe.. Next month baru scan.. Btol ke x.. Hehe

5y ago

Try taip gender test.. Aritu sy beli rm9 jer

Xbetol...sya test 2 kali dua2- kuar pink....p scan bru ni my baby is boboy..hahhaaha

5y ago

Yaka? Mudah2an x btl..hahaha sbb sy test biru.hHaahaha nnt tggu scan lg.harap gegel

2x sy test kuar line biru,tp scan 3x girl,kluar pun baby girl