Gender test kit

Ade yg pernah guna gender test kit utk thu jantina baby x? Sejauh mne ketepatan die ye

6 Balas

50/50 haha better scan je laa saya pun hmpir nak beli tp nk save bajet hehe klu duit lebh2 apa salahnya kan .😌

3y ago

klu stakat gender bnyk tmpt murah .xsmpai srtus pun .

lah yeke haha cari la klinik area sane yg tawarkan yg mcm saya ckp tu hehe 🤭🤭🤭

x tepat... sy guna cmpurkan air kencing dgn soda je.. bila scan mmg tepat..

3y ago

aah. suka2. nk lebih tepat, scan la kn. hii . tp tupon kdg lain kuanya. apa2 doa je kn

Poliklinik kem rimba check gender saja murah sis rm30 je, klinik tu bagus sangat

3y ago

oh yeke..nti sy try call..apepun tq ye sis..sgt2 membantu

tak prnh guna lagi.. better sis scan je

3y ago

oh..tq...

xpernah pakai