batuk

Ada sesiapa yg bleh bntu sya ank btuk + selseme..usia 6 blan..pliss

4 Balas

Maybe mommy boleh cuba petua ni https://my.theasianparent.com/cara-hilangkan-batuk-bayi/?utm_source=search&utm_medium=app Kalau search dalam artikel dekat app ni, banyak lagi petua lain

Boleh guna cf rub dari tasneem.. In shaa allah dpt melegakan batuk selsema anak..

5y ago

Rm57 inc pos semenanjung.. Sis jgn salah faham balm ni mahal sbb balm ni ada 7 jenis essential oil.. Semua bahan semulajadi.. 😊

Bawa pg hospital masuk emrgncy trus.. Klu tdak pg klinik..

Ni bahan bahan balm tu