Tak datang period 3 bulan selepas miscarriage. Normal ke?

Ada sesiapa yang pernah alami tak?

2 Balas

lepas sis gugur.. ada berurut tak?.. sy gugur buln 4 haritu ..hari first gugur terus berurut dgn bidan kampung.. lepas je sbulan terus period.. tak tau la .. mungkin ada yg lambat.. ada yg subur.. mcm mak mertua sy dulu dia ckp lepas dia gugur 6 bulan dia tak period..

2y ago

aa lupa sy haritu ada mkn jamu gak.. jamu mcm kak km punya tu sweet dara.. tapi sy beli kampung punya .. utk melancarkn darah.. boleh la try..

saya lepas gugur , habis pantang 2 minggu terus berurut. lepas sebulan terus period then pregnant semula . ada je yang tak sempat period tapi pregnant semula. cuba check pakai upt dulu

2y ago

sy gugur bulan 4 x sempat priod bulan 5 dh pregnant alhmdulillah dh 18w