Lendir coklat 2nd trimester

Ada sesiapa yang mengalami keluar lendir coklat ketika 2nd trimester? Skrg saya 25w. Normal ke ye..

Lendir coklat 2nd trimester
7 Balas

Saya pernah keluar spoting mcm ni sebab terlalu banyak buat kerja rumah, dan angkat berat. Pergi checkup tanya nurse dia cakap elak kan angkat benda berat atau buat kerja banyak. Kalau tak pasti boleh jumpa doctor.

Selalunya disebabkan irritation di cervix. Penyebab mungkin bersama suami, atau buat kerja berat. Doc akan bagi ubat selalu nya. Duphaston untuk kuatkan rahim

tak pasti..xpnah mngalami..cuba rujuk doktor

pegi jumpa doctor sis

jumpa doc sis

jumpa doktor

rjuk doc sis