Jus mamariam

Ada sesiapa pernah consume tak jus kat bawah ni,ok tak jus ni d amalkn ?#Sharing_dong_Bund #ingintahu #bantujawab

Jus mamariam
8 Balas

3mo ago

Selalu keluar d wall fb saya pasal produk ni,ramai juga bagi review yg positif...Tu yg tanya pada yg pernah consume jus ni...

Saya sedang menum ni dari mengandung smpi melahirkan.. baby sihat hb pun sentisa cantik.. suda melahirkan.. sya beranak ja air susu sudah ada dan banyak tak susah nak fikir tak dah susu.. first baby lahir dia menyusu air susu sya terus banyak.. sampai sekarang usia baby skrg dah sebulan susu saya smpi mengeras sebap banyak air susu..

3mo ago

Ok

better tnya doc..pnh bc ada yg share lepas minum dpt gdm..wallahualam ..apa2 tnye pd doc..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

2mo ago

Terima kasih sis 😊

Pernah tp tekak xboleh terima dua hari je mkn,makin teruk muntah2.. Terus saya stop..

3mo ago

Betul awk jus ni xsesuai dengan saya..Tp xsalah kalau awk nk cuba..try n error mana tau sesuai ngan awk ☺️ Saya pon beli sbb xtahan alahan, tp xleh terima pulak😅

Tak pernah. Doktor tak advice untuk ambil. Nanti awak tanya lah doktor awak.

3mo ago

owh,ok awak,tq 💕

Pernah sis anak ke3 alhamdulillah serasi dgn saya.. skrng nie pon tengah minum anak ke4

pernah. tp mcm xsesuai dgn sy. so sy stop.

kalau ada gdm tak disarankam untuk consume

2mo ago

owh...Tq sis ❤️